راهنمای خرید

انواع سایز مینی کیس

فهرست مطالب

سایز مینی کیس ها

مینی کیس ها همان رایانه های رومیزی هستند با سایز کوچک تر و با قابلیت های بیشتر که طول عمر و پایداری بیشتری نسبت به کیس های معمولی دارند .

مینی کیس ها به سه دسته اساسی تقسیم میشوند که در ادامه درباره آنها توضیح میدهیم.

MODELS انواع سایز مینی کیس

اولترا اسلیم (تاینی پی سی)

این مدل به علت کوچک بودن سایز مینی کیس و حجم کم در بیشتر مواقع امکان ارتقای گرافیک را ندارند یا اگر هم بشود ارتقا داد گرافیک از نوع لپ تاپی برای این دسته قابل استفاده میباشد.

این نمونه ها که ابعاد بسیار کوچکی دارند و به صورتی میتوان گفت اندازه ای ما بین یک مینی کیس sff و یک تین کلاینت را دارند.

Elitedesk 705 g2 Mini
Elitedesk 705 g2 Mini

مینی کیس های sff

به دلیل قابلیت ارتقای بالاتری که به نسبت کیس اولترا اسلیم دارند معمولا بیشتر استفاده میشوند زیرا قابلیت ارتقای بیشتری دارند و ابعاد بسیار منطقی ای دارند.

هر چند فضای داخل ولی بدنه مستحکم ان میتواند نظر شنا را در صورتی که اهل جابجایی و مسافرت باشید را عوض کند.

مینی کیس
ProDesk 600 G3 Sff

مینی تاور


با تمایل هرچه بیشتر کاربران به استفاده از کیس های کوچک تر، کیس های مینی تاور، جای کیس های بزرگ را گرفتند. این میزان از تمایل کاربران به استفاده ازهای کیس کوچک تر، بی دلیل نیست ؛ به هر حال، علاوه بر دلایل مربوط به صرفه جویی در فضا، دلایل مربوط به صرفه جویی در هزینه ها نیز مطرح است.
مینی تاورها، ارزان ترین نوع کیس، در میان کیس های تاور هستند. دلیل هزینه پایین تر این کیس ها،

اما این به معنای کاهش توانمندی این کیس ها نیست، زیرا قطعات سخت افزاری اختصاصی را می توان در سایز اصلی به کار گرفت و این یعنی قدرت پردازشی، چندان کاهش نمی یابد. این کیس ها، نه چندان بزرگ هستند که صرفا زیر میز جای بگیرند و نه چندان کوچک که به عنوان پایه مانیتور استفاده شوند. به هر حال، می توان این کیس ها را بسته به فضا، پایین یا روی میز قرار داد.

کیس تاور
Dell OptiPlex 5040 MiniTower

نویسنده

آبتین مال

تمامی سعی ما در آبتین مال ایجاد فضایی برای پیداکردن پاسخ های شماست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید